Læsetid: 1 min.

FOLK

26. september 2007

Sosha Lillielys Gornitzka

På Vestegnen er der ingen ende på desperationen: Nu tyr Bundby ... undskyld Brøndby IF til okkulte kræfter for at hjælpe sit henvisnede storhold på fode. Sosha her, der kalder sig selv healer, har fået overdraget hvervet at påkalde de hinsides magter.

Stig Møller

Danmarks ældste (62 år) og gladeste hippie er blandt de optrædende ved dagens store begivenhed, fristaden Christianias fødselsdagsfest (36 år). Sikke en dejlig dag, det så kan blive! Også i hyggelige Pusher Street, der ifølge programmet byder på 'underholdning for børn'.

Jacob Holdt

Danmarks næstældste (60 år) og næstgladeste hippie er anderswo engagiert. Over for Århus Studentermenighed skal han forsøge at besvare spørgsmålene: 'Kan vi elske Ku Klux Klan?' og 'Er Danmark i virkeligheden Europas mest racistiske land?' Der vil også være fællesbøn.

Leonard Orban

EU's rumænske kommissær for flersprogethed får rig lejlighed til at lufte tungemål i dag, idet 26. september er Europæisk Sprogdag. Europæerne taler i alt 80 såkaldt autoktone, dvs. indfødte sprog. Hvortil kommer indvandrergruppernes medbragte, der også må fejres.

Ernst Stavro Blofeld

Godt nyt til James Bond-skurke, der søger ideelle rammer til nyt hovedkvarter med henblik på mulig erobring af verdensherredømmet. I staten Washington sættes nu en fhv. interkontinental missilbase til salg, komplet med underjordiske gange og raketsiloer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her