Læsetid: 1 min.

FOLK

21. september 2007

Jan Pytlick

På Nationalmuseet samles 150 beslutningstagere og ledere i dag til konferencen 'Lederskab og fremtidens coaching'. Man har tilsyneladende taget ordet coaching meget bogstaveligt. I hvert fald skal den pensionerede kvindehåndboldtræner, Jan Pytlick, holde oplæg.

Allan Hansen

Den 61-årige Allan Hansen har besluttet sig for at løbe ikke mindre end 42 marathonløb på syv uger for på den måde at løbe Danmark rundt. Det sidste løb løbes i dag, hvor Allan Hansen ræser fra Nexø til Rønne. I følge Krak er den distance dog kun 29,9 km.

Innovationsskabere

Videncenteret L2 og Øresund Entrepreneurship Academy holder i dag en konference om små og mellemstore virksomheders muligheder for at skabe innovation i Øresundsregionen. De forventes at være rigtig dårlige. Føj for et sted at skabe innovation, konkluderer de.

Finn Nørbygaard

På initiativ af Anders Blichfeldt , sanger i Big Fat Snake, holdes der i dag UNICEF Golf Match i Helsinge. Det bliver en stjernespækket begivenhed: Helge Adam Møller (K), Alex Nyborg Madsen og ikke mindst Finn Nørbygaard skal således spille velgørenhedsgolf for de fattige børn.

Anke Spoorendonk

Og så er det yderst populært at fylde 60 år i dag. Den amerikanske horrorforfatter, Stephen King, aktuaren Erik Johansen og professor, dr.techn., Jørgen Fredsøe, fylder alle. Og så har vi slet ikke nævnt medlemmet af Den Slesvig-Holstenske Landdag, Anke Spoorendonk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her