Læsetid: 1 min.

FOLK

28. oktober 2007

Anders Fogh Rasmussen

Nyhedsavisen beklager, at de har beskyldt statsministeren for at have talt usandt om, hvor mange regeringen har skaffet i arbejde. Det var Bendt Bendtsen, der havde talt usandt. Lige meget hvor meget, Bendt ville ønske det anderledes, så er det åbenbart svært at kende forskel på de to.

Grønlændere

I dag skal der svares på skitsen for forlig mellem Danmark og Grønland om olie og selvstyre. Aldrig før har vi villet dem så meget, og de villet os så lidt. Man kunne forfalde til kommunesammenlægningernes sproglige billeder om tvangsægteskaber. Men det gør man ikke.

Nepalesere

Den midlertidige nepalesiske regering fortsætter i dag diskussionerne og stemmer efterfølgende om maoisternes krav om at afskaffe monarkiet. Forarbejdet er allerede gjort af en skydegal kronprins. Er dette mon et udslag af opportunisme?

René Dif

Dansk musiks største eksportsucces Aqua er genopstået og fortalte på et pressemøde fredag eftermiddag, at grunden til, at de er genopstået er, at de bare 'skal ud at have det sjovt'. Hvad så med os andre, får man lyst til at spørge. Hvad så med os andre?

Fiskere

Lige midt i højsæsonen for muslingefiskeriet har bundskraberne ligget stille i flere havne i Limfjorden, men nu er de i gang igen. Der var strid mellem muslingefiskerne og Foreningen for Muslingeerhvervet. Det handlede om kvoter og manglende lyst til at overholde dem.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu