Læsetid: 1 min.

FOLK

26. oktober 2007

Pia Kjærsgaard

'Jeg synes, at havvindmøller skal stå ude i havet,' sagde Pia Kjærsgaard onsdag aften i DR's partilederdebat. Det er jo noget af en kontroversiel udmelding. Men hvor er det betryggende, at der er politikere, der tør føre en fast og fair havvindmølle-politik.

René Dif

Rygterne har været mange, men den skulle være god nok. Aqua bliver i dag gendannet. Bandet opstod helt tilbage i 1989 - men hittede mest i slut-90'erne, hvor de solgte 28,7 millioner album. Men det er jo længe siden, og nu vil de formentlig gerne sælge lidt igen.

Leif Degnbol

Opfinderen Leif Degnbol har lavet lidt af et gennembrud for flagstangsejere, der er trætte af at lægge stangen ned, når den skal vaskes. Han har nemlig konstrueret en flagstangsvasker. Man sætter den ganske enkelt fast omkring flagstangen og trækker den op og ned med flaglinen.

Suzanne Bjerrehuus

Til ugebladet Her og Nu siger Bjerrehuus: 'Da jeg var helt ung jurist i stramt nålestribet jakkesæt og en lille nærsynsbrille, havde jeg rigtig mange telefonopkald fra stønnere. Så jeg tror, at mænd tænder på autoritet.' Opkaldene er dog aftaget med årene, fortæller hun.

Bonderøve

LandboUngdom, dem med strip fra traktor, afholder i dag og i morgen danmarksmesterskaber i pløjning i Gl. Estrup, lidt uden for Auning. Der skal dystes i disciplinerne standardplove og vendeplove, og så må vi ikke glemme programpunktet 'flækning af grønjord'.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her