Læsetid: 1 min.

FOLK

11. oktober 2007

Dioh Williams

Den nyindkøbte AGF-spiller fortæller i et interview på klubbens hjemmeside, at han allerede som 12-årig vandt en talentkonkurrence i fødelandet Liberia, der på det tidspunkt var hærget efter syv års borgerkrig. Intet under, at Århusklubben har fundet ham velegnet.

Carl-Mar Møller

Provokatøren udgiver i dag bogen med den, for ham, overraskende titel 'Kvinder'. Han har dog ikke helt glemt sin gamle ven, og bogen indeholder således afsnit som 'Den omsorgssvigtede pik', 'Når pikken er klogere end ejermanden' og klassikeren 'Pik er Gud'.

Anders Morgenthaler

Den ene halvdel af Wulff-morgenthaler er også klar med en ny bog. Den bærer navnet 'Min fars halve liv på lokum' og handler om drengen Franne, der ikke kan forstå, hvorfor hans far tilbringer så megen tid på toilettet. Måske er det, fordi han abonnerer på Information?

Kunstelskere

Retten i den franske by Avignon har anklaget kvinden Sam Rindy for at have ødelagt et maleri i millionklassen ved at kysse det iført rød læbestift. Ejeren kræver 33 millioner kroner i erstatning, men Rindy forsvarer sig med, at kysset var en 'kærlighedshandling'.

Mariko Mori

Den japanske kunster holder i dag pressemøde om sin udstilling på Århus Kunstmuseum, ARoS. Udstillingen åbner lørdag og har ifølge museeet 'den transcendentale opmærksomhed mod forbindelsen mellem den materielle, den spirituelle og den teknologiske verden som grundstamme'.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu