Læsetid: 1 min.

FOLK

10. oktober 2007

Johnny Depp

Skuespilleren er sammen med instruktøren Tim Burton klar med filmen 'Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street', der er baseret på en legendarisk barber fra London, der dræbte sine kunder ved at skære halsen over på dem - det, der i branchen kaldes 'permanent hårfjerning'.

Æggehoveder

Ikke flere BigMacs i 'Ægget', 'Syveren' og 'Svanen'. Samarbejdet mellem den danske møbelproducent Fritz Hansen og burgerkæden McDonald's er stoppet, efter at McDonald's i England har indkøbt piratkopier af Arne Jacobsens 'Ægget' og nægter at fjerne dem igen.

Dronning Margrethe

Har du altid gået rundt og lignet Hendes Majestæt, er der her et interessant jobtilbud: Det århusianske Galleri Image søger kvinder i alle aldre som deltagere i den koreanske kunstner Kyungwoo Chuns projekt, 'Being Queen'. Ligheden kan være fysisk eller mental.

Mr. Hvid Mands Tid

Ansatte, der kommer for sent, belaster Elfenbenskystens økonomi så meget, at landet iværksatte en konkurrence, hvor man kunne vinde et hus, hvis man mødte til tiden. Den nykårede vinder, Narcisse Aka, er efter sigende så punktlig, at han kaldes 'Mr. Hvid Mands Tid'.

Roger D. Kornberg

I dag uddeles Nobelprisen i kemi. Sidste år gik den til Roger D. Kornberg for hans studier af den molekylære basis for eukaryot transskription! Efter sigende var emnets sværhedsgrad grunden til, at han lige præcis vandt foran publikumsfavoritten Den Lille Kemiker.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her