Læsetid: 1 min.

FOLK

24. oktober 2007

ved Anita Brask Rasmussen

Matt Bellamy

Forsangeren i det britiske band Muse har engang udtalt til musikmagasinet Q, at han er overbevist om, at 11. september-angrebet "definetely was an inside job", så muligvis vil man ved koncerten i Forum i aften høre flere storpolitiske analyser. Udover musik, selvfølgelig.

Musikere

Det kan virke fjollet, at man netop har været til Iceland Airwaves for blandt andet at se amerikanske !!! (udtales chk, chk, chk - red.), når nu de spiller i Vega i aften. På den anden side får man ikke den friske islandske luft med i oplevelsen. Medmindre !!! har købt noget med på dåse. Det kan man faktisk.

Frederikshavnere

Palm City er navnet på et storstilet 48 meter højt feriecenterprojekt i Frederikshavn, som ikke alle er glade for. Derfor er der indkaldt til borgermøde i dag. Hvem synes ikke, at palmer og varme og turister er et godt image for en nordjysk provinsby?

Ufonauter

I 50 år Skandinavisk UFO Information undersøgt hvad UFO'er egentlig er. I anledningen af jubilæet udgives rapporten '50 år med UFO'er'. Om den giver svar på deres årtier lange undersøgelser, foreligger der ingen informationer om.

Afrikanere

Flere afrikanske statsoverhoveder mødes i dag i Burkina Faso for at tale om opbygning af stater på det fattige kontinent. Ville det ikke have været fordelagtigt at have holdt dette møde på et tidligere tidspunkt? Nu kan de nok ikke nå det på en enkelt dag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her