Læsetid: 1 min.

FOLK

22. oktober 2007

ved Kristen Bjørnkjær

Doris Lessing

En nobelpris i litteratur medfører ikke altid et stort mersalg af bøger, men i tilfældet Doris Lessing er forventningerne der. I USA vil hendes forlag således ifølge New York Times genoptrykke 200.000 eksemplarer af hendes romaner.

Joan Fontaine

Skuespillerinden Joan Fontaine fylder i dag 90 år. Hun blev især kendt for rollen som Rebecca i Alfred Hitchcocks film af samme navn, den, hvori godset hedder Manderlay. Filmen blev for to år siden genopført som musical på et teater i Wien.

Jesper Lundorf

Bøger af tidligere ansatte er alle kongehuses skræk. I dag udkommer en af slagsen, fortalt af kronprinsens eks-livvagt til journalisten Ivan Rod. Mere end afsløringer er 'I majestætens hemmelige tjeneste' dog vist mest en beskrivelse af jobbet.

O. J. Simpson

Et Hall of Fame-diplom, nogle sportstrøjer og det jakkesæt, han havde på, da han blev frikendt for mord. Retsmøde i dag om et væbnet røveri i Vegas, hvor Simpson hævder, at han blot tog sine egen ting tilbage. Føljetonen fortsætter.

Odile Poulsen

Journalistik kan føre til alt, og det kan prostitution muligvis også. I hvert fald debuterer den tidligere prostituerede Odile Poulsen som medforfatter til teaterstykket 'Tvang', som har premiere i denne uge på Pakhus 11 i København. Tema: Sexlege.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her