Læsetid: 1 min.

FOLK

19. oktober 2007

Erik Meier Carlsen

En flygtning krydser sit spor. Sådan har skæbnen formet sig for journalisten, der i dag fylder 60. I 1971 blev han som nyuddannet ansat på dette dagblad. Siden gik hans vej til Børsens Nyhedsmagasin, Det Fri Aktuelt, og B.T.'s chefredaktion. Senest er han vendt tilbage til Information som kommentator.

Fredsvogtere

FredsVagten foran Christiansborg har nu holdt stand i seks år. Den har slået lejr i protest mod, at Danmark fører krig. I dag kl. 14 forstærkes vagten af Anne Marie Helger og Jesper Klein. Sidstnævnte får af førstnævnte overrakt en fredspris i sin egenskab af formand for Kunstnere for Fred.

Børsfallenter

Oktober er tit en dårlig måned for Børsen i New York. I 1929 brast en spekulativ boble. Depression og verdenskrig fulgte. I dag for 20 år siden var den gal igen. Aktierne faldt dybere end i 1929, og Bush senior faldt siden som præsident i USA. Men det lykkedes markedet at vakle videre.

Hooligans

I dag overværer prins Joachim i sin egenskab af protektor for Dansk Rugby Union denne sportsgrens verdensmesterskaber i Paris. Man må håbe, at Hans Kongelige Højhed bevarer kontenancen og ikke i besoffen tilstand råber ukvemsord og lover øretæver.

Velstandsvogtere

En pressemeddelelse: 'Terror og stigende velstand fører til øget efterspørgsel efter bodyguards og personlig sikkerhed. Derfor er målgruppen internationale koncerner og velhavende privatpersoner, når firmaet Exclusive Security i dag etableres ved en celeber reception på restaurant Nokken i Rungsted.'

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her