Læsetid: 1 min.

FOLK

Fra bagsiden i dagens Information
1. december 2007

Ritt Bjerregaard

Hun og hendes tro væbner, miljøborgmester Klaus Bondam, skal ikke komme for godti gang med at plastre byen til med højhuse. 79,3 pct. af 1.000 hovedstadsborgere siger i en spørgeundersøgelse, at det vil de være med til at bestemme. 1,8 pct. ved ikke og 18,8 vil give blanco til Ritt & Klaus.

Frank Jensen

Den forhenværende tv-bingo-vært, justitsminister og S-formandskandidat tiltræder pr. denne dags dato stillingen som administrerende direktør for Telecom Scandinavia. Bare han nu er bedre til at begå sigi den elektroniske verden end Venstres forhenværende Jens Rohde.

Jackson-fans

Det er nu 25 år siden, at Michael Jackson udgav sit album 'Thriller'. Det er blevet solgti 107 millioner eksemplarer, hvad der gør det til verdens mest populære. Jackson selv er det ikke gået så godt med. En længe annonceret velgørenhedssingle for ofrene for orkanen 'Katrina' er udeblevet.

Småfolk på loftet

Nationalmuseet driver hver søndag i denne måned en institution, som museet har døbt 'Nisseversitetet'. Her kan børn komme i lære som jule-nisser. Består lærlingene en række udfordringer, får de officiel titel af nisse med diplom samt en liste over 10 hemmelige ideer til nissedrillerier.

Anti-religiøse socialister

Det er ikke småting, som Enhedslistens Asmaa Abdol-Hamid har afstedkommet. Hun er blandt andet anledningen til, at der er dannet organisationen 'Enhedslistens Anti-Religiøse Netværk'. Det holder lands-seminar i morgen fra 11-15i Studiestræde 24. Tal nu ikke for grimt om Asmaa.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her