Læsetid: 1 min.

FOLK

13. november 2007

Lars Kolind

Ny Alliances innovative es, der har gjort sig bemærket som en mellemting mellem Bill Gates og ham vagabonden nede fra torvet, der går i BH og uden bukser, vil nu revolutionere folkeskolen: Væk med klasser, klasselokaler og klasselærere, siger han. Ko-lind-galskab, mener kritikere.

Hjernevælgere

Stem med hjernen og få direkte politisk indflydelse. Sådan lyder invitationen til 'alternativ valgaften' med hjerneforsker Dr. Alarik Arenander, der hævder, at meditationsprogrammetSidhi giver et markant og måleligt fald i kriminalitet, sygdom, trafikulykker og krig.

Unge vælgere

MTV har undersøgt unges forhold til politik. Det viser sig blandt andet, at hvis valget stod mellem sex med drømmepigen eller -fyren og muligheden for at vælge landets kommende statsminister, foretrækker 67 procent sex. Spørgsmålet må være: Hvad sker der for 33 procent af ungdommen?

DF-sangere

Samme undersøgelse afslører en overraskende opbakning til Dansk Folkeparti. Både unge fans af Aalborg-rapperen Niarn og af de to danseglade sang-fugle Nik&Jay hælder til Pia K. Fiktive kilder beretter, atRichard Ragnvald nu frygterfor sin stilling som parti-troubadour.

Favoritter

Scandic Bookmakers giver odds 1,30 for, at Fogh bliver påposten. Det svarer til oddsene for, at FCK bliver mestre, atAsmaa ikke bliver valgt, og at der ikke falder sne juleaften. En Thorning-sejr har odds 3,50- lig chancen for, at Skotland slår Italien i EM-kval på lørdag.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu