Læsetid: 1 min.

FOLK

6. november 2007

Legomænd
I dag afsiger Højesteret dom i sagen, hvor Louise Lego Andersen strides med LEGO Holding om retten til navnet Lego.
Louise Lego og hendes familie har haft navnet siden 1908, men det er de små Lego-mænd ligeglade med. For udenforstående virker det som en noget klodset sag.

Kresten Poulsgaard
Det tidligere folketingsmedlem med egen pølsevogn får brug for sit gamle mantra: ’Er det fakta, så benægter a fakta’, når Fremskridtspartiet i dag ruller valgcampingvognen ind på Tinghuspladsen i Herning.
Målet er nemlig at få løsgænger Ejgil Kølbæk i Folketinget.

Kandidater
’Årets leder 2007’ kåres i dag, og de nominerede er hentet fra Star Tour, Falck, Kommunaldirektørforeningen, Statens Museum for Kunst og A. P. Møller-Mærsk. Det ventes, at vinderen – uanset hvem det bliver – kort efter vil offentliggøre sit kandidatur for Ny Alliance.

Mafiosi
Det italienske politi anholdt i går den sicilianske mafias formodede godfather, Salvatore Lo Piccolo. Piccolo havde overtaget forretningen efter Bernardo Provenzano, der også var kendt som ’Traktoren’, fordi han som ung brugte en sådan til at tage livet af sine fjender.

Aldrende
FN afholder i dag i Leon i Spanien en konference med fokus på den aldrende befolkning. Eksperter i den slags forventer, at deltagerne efter moden overvejelse, et stykke formkage og en eftermiddagslur vil vedtage, at alting var meget bedre i gamle dage. Børn gratis adgang.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her