Læsetid: 1 min.

FOLK

23. november 2007

Henrik Bo Nielsen

I dagbladet Børsen roses den nye direktør for Det Danske Filminstitut af både en ledelses-ekspert og af medarbejdernes tillidsrepræsentant for et lyn-indgreb, der skal rydde op i de interne arbejdsgange. Det sker efter de første 100 dage i jobbet.

Gro Harlem Brundtland

I Bruxelles er der i dag en stor konference, Road to Copenhagen, som forberedelse til klimatopmødet i 2009. Hovedtalerne er Margot Wallström, Mary Robinson og Gro Harlem Brundtland. Steen Gade er med som eneste danske deltager.

Peter Aalbæk Jensen

En ny udgave af Højskole-sangbogen er solgt i 120.000eksemplarer. Zentropa-direktøren, der har dekreteret fællessang i firmaet hver fredag, siger: 'Sangen lukker op for noget, som er lige så gavnligt som overlevelsesture til Sverige og andet pjat'.

Madame-Web

I Italien taler man om skole-lærerinden Anna Ciriani, som i mange år har haft et parallelliv som virtuel pornostjerne. Ingen har haft noget at udsætte på hendes faglige kvalifikationer - hverken i det ene eller det andet liv. Nu er det så sluppet ud.

Jacob Morild

Satirikeren Jacob Morild går foran for 15. gang, når deri aften i PH-Cafeen er premiere på Cafe Livas vinterrevy, 'Sne hvad der vil'. Liva boede ellers på et teaterskib i Nyhavn, men det blev for gammelt og måtte udgå. Kabaretfolkene håber på et nyt.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu