Læsetid: 1 min.

FOLK

22. november 2007

Harold Pinter

Nobelpristageren har i biffen set filmen 'The Bourne Ultimatum' med Matt Damon. "Fucking hell! Den mand må være verdens stærkeste," udtaler Pinter. "På 35 sekunder kan han banke 12 mennesker og dræbe halvdelen. Filmen er totalt urealistisk."

Stieg Larsson

Det store amerikanske forlag Alfred A. Knopf har betalt to millioner kroner i forskud for rettighederne til den svenske kriminalforfatters Millennium-trilogi. Presset tiltager mod Larssons far og bror, som ikke under forfatterens efterladte samleverske en øre af bøgernes royaltites.

Jens Rohde

Den åbenmundede forhenværende TV 2-radiochef er nu ifølge Ekstra Bladet klar til at fortælle alt om Henrik Sass Larsens åbenmundethed. Sass Larsen vil også gerne replicere, dog ikke i avisen, men på tv, hvis han bliver spurgt. Rohde er p.t. foredragsholder.

Paula Larrain

Først blev Paula Larain vraget af dansedommerne, så af vælgerne. Nu har hendes partner fra tv-programmet 'Vild med dans' ifølge B.T. anlagt sag mod hendes jaloux ægtemand for påstået voldstrussel. Nu er de næppe så vilde med dans mere. Politik er en beskidt genre.

Norman Mailer

Just afdøde forfatter stillede i 1969 op til borgmesterposten i New York. Det lo de meget af det år, men New York Times minder om, at hans politiske program måske ikke var så tosset endda. Han ville f.eks. forbyde privatbilisme på Manhattan.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her