Læsetid: 1 min.

FOLK

27. december 2007

Jon Stewart

Talkshowværten i det begavede, illusionsløse politiske satireprogram siger nu, at The Daily Show genoptager udsendelserne i januar, uanset om de amerikanske manuskriptforfattere opgiver deres strejke. Jon donerer dog al sin løn til strejkekassen. Fin fyr.

Per 'Bof' Hansen

En af Københavns elskeligste bartendere gik bort før julen. Ingen kunne ud på de små timer opskænke en Weißbier, Paulaner eller Erdinger i høje slanke glas med samme dedikerede omhu og ynde som Märkbars 'Bof'. Blot 40 år blev den store mand. Æret være hans minde.

Richard Dawkins

Det har været en svær tid for gudsfornægtere og tidsel-gemytter, svært at holde stand imod gamle salmers magi, svært ikke at forfalde til julestemning og hjerternes fest, medgiver 'Darwins Rottweiler'. Han foreslår dog en alternativ julehilsen for ateister -

Isaac Newton

- det træffer sig nemlig således, at Kristusbarnet og oplysningsgeniet, der opfandt eller rettere opdagede tyngdeloven, har fødselsdag på samme dato. Tror man ikke på førstnævnte, falder det lige for i stedet at ønske hinanden 'en rigtig glædelig Newton-dag'.

Gideon Gono

Zimbabwe udsteder nu 750.000-dollarsedler i stedet for de værdiløse 200.000-dollarsedler. Det interessante er dog, at centralbankdirektøren vover at beskylde Mugabe for de 8.000 procents inflation. Herskeren har ellers dekreteret, at der står 'et vestligt komplot' bag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her