Læsetid: 1 min.

FOLK

22. december 2007

David Hasselhof

Baywatch-skuespilleren skar sig engang på en lysekrone, mens han barberede sig, og det har nu ført til en berigelse af lægeverdenens interne jargon. Diagnosen 'en hasselhof' bruges således om en patient, der møder på skadestuen med en bizar forklaring på sit uheld.

Dronninger

Torsdag blev Elizabeth II den ældste britiske monark nogensinde. Den længst siddende dronning er dog stadig Victoria, og i den åbne kategori for 'sidning i lang tid' er den suveræne rekordindehaver Sioux-høvdingen Siddende Tyr, som også er kendt for sejren ved Little Big Horn.

Dyrefolk

Det er de kendte dyr, der scorer kassen i Københavns Zoo. F.eks. har løverne 22 sponsorer, mens dyr som rovtægen og pygmægåsen slet ikke har nogen. Så for at slå et enkelt slag for en forfulgt minioritet er her et reklamefremstød for rovtæger, som vel også er en slags folk:

Rovtæger

Den rødringede rovtæge er et fantastisk dyr i flotte farver. Dens latinske navn er Rhynocoris annulatus, og den stammer fra gruppen af næbmundede insekter, hvor man også finder lus og lopper. Den lever af blod fra larver. Støt nu og hjælp en rovtæge med at klare sig gennem dagligdagen.

Konsulenter

Konsulenterne bag undersøgelsen af DR-byggeriet vurderer nu, at det bliver nødvendigt at finde og genskabe en mio. slettede e-mails for at finde årsagen til forsinkelserne. Næste skridt i opklaringsarbejdet er eftersigende at bygge en 1:1 model af koncertsalen vha. tændstikker.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her