Læsetid: 1 min.

FOLK

11. december 2007

Pave Benedikt XVI

'Vatikanet offentliggør i dag pave Benedikts fredsbudskab for 2008,' hedder det på Ritzaus liste over dagens begivenheder. Det forventes, at årets fredsbudskab går i retning af, at vi skal have mere fred. Og mindre krig.

Victoria Beckham

På public service-stationen TV 2's hjemmeside har man for tiden en demokratisk og rigt illustreret afstemning om, hvorvidt Victoria Beckham har fået fjernet sine brystimplantater igen. Ni procent svarer 'ja', 67 procent svarer 'nej'. Blot 24 procent svarer 'aner det ikke'.

John Thuesen

Formanden for menighedsrådet i Langelund, John Thuesen, skal gå af, fordi hans adresse er registreret i nabodistriktet. Men det nægter han, og rådet risikerer nu at få bøder. Biskop Elisabeth Dons fra Ribe Stift træffer afgørelse om menighedsrådssagen i dag eller i morgen.

Jurister

En århusianer modtager i dag dom i en sag om nabostrid, som startede for 16 år siden med ballade om et hegn og naboens måde at parkere på. Juristen har siden fået og overtrådt et tilhold og er nu tiltalt for at have forvoldt fare for andre personers liv og førlighed.

Storm P.

Flere læsere har ringet og fortalt, at Storm P. ikke ville være fyldt 100 i år, som det ellers fremgik af gårsdagens FOLK. Han var naturligvis blevet 125. 'Måske er det derfor, man kan erhverve sig 125 tegninger på auktionen', siger de mest flabede i telefonen. Vi beklager.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her