10. december 2007

Storm P.

Storm P. ville være fyldt 100 år i september. Det markerer Bruun Rasmussen med en stor Storm P-auktion, med blandt andet 'Portræt af Lola', der ventes at gå for 100.000 kr. Storm P.-Museet på Frederiksberg håber at kunne erhverve sig nogle af de i alt 125 tegninger og malerier.

Lollikker

På Vestenskov på Lolland skal man være miljøbevidste. Fem af byens borgere får nemlig installeret et gratis brint-anlæg, og det er en populær sag i landsbyen. I dag er der møde på Vestenskov Skole, og siden vil kommunen tage stilling til, hvem der har vundet brint-anlægget.

Kong Gulerod I

En 51-årig kørelærer er blevet idømt 18 måneders fængsel for blufærdighedskrænkelse og overgreb. Et af forholdene skete under en køretime, hvor han stak en stor gulerod i bukserne og sagde til sin 40-årige elev, at manøvren var udført så perfekt, at det gav ham rejsning.

Kong Gulerod II

Kørelæreren har dog generelt sit alibi i orden: De billeder af hans penis, der blev fundet i skolebilens handskerum, var således blot kommet i stand, fordi han skulle afprøve en funktion på sit nye kamera. Han røber ikke hvilken funktion, men det lyder som noget af et kamera.

Lars Wikborg

Højesteret afgør i dag, om Urban-journalisten Lars Wikborg skal straffes for at tage en skarp kniv med om bord i et fly i Københavns Lufthavn. Om ikke andet burde han straffes for at lave dårlig journalistik, som gør, at folk skal stå endnu længere i security-køen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her