Læsetid: 1 min.

FOLK

3. december 2007

Prins Henrik

B.T.'s forside forleden gjaldede: 'Henriks vin sendt retur - fjernet fra supermarkeder efter klager.' Men ha! Det er ikke smagens skyld. Inde i B.T. afsløredes, at det er propperne, der sidder for fast på Irmas prinsevin, årgang 1999, som nu er sendt tilompropning. Tænk at hænge prinsen sådan ud.

Birthe Rønn Hornbech

Til Jyllands-Posten siger hun, at hun godt forstår, at unge muslimske piger kan finde på at bære tørklæder i trods. Det får Pia Kjærsgaard til at kaldehende 'dumstædig og provo-kerende'. Kjærsgaard raser: 'Højst ejendommeligt, at enminister vil reagere i trods. Det hører ingen steder hjemme.'

Synlige chefredaktører

Dagbladet Politiken vil fra i dag søge at gøre sin 1. sektion mere nyhedsorienteret. Det sker bl.a. ved at flytte de politiskekommentarer om til debatrummet i avisens 2. sektion. Mon dog alligevel ikke chefredaktør Seidenfaden vil finde en måde, hvorpå han fortsat kan pryde også avisens første halvdel?

Strindberg-elskere

Betty Nansen Teateret nyopsætter fra i dag Strindbergs 'Et drømmespil' fra 1902. Sofie Gråbøl spiller guden Indras datter, som sendes til Jorden for at lære mennesker at kende. Vil hun lyde lige såguddommelig som for-gængeren Bodil Kjer i replikken: 'Det er synd for mennesket'?

Patruljerende seniorer

På Nykøbing Falster politi-station indføres fra i dag ændrede arbejdsgange og strammere arbejdstidsregler, der blandt andet indebærer, at ældre betjente igen skal ud og patruljere. Ritzau melder om: 'En del uro og røre hos betjentene, der er stærkt utilfredse med situationen'.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu