Læsetid: 1 min.

FOLK

21. december 2007

Conan

Der kommer nu en efterfølger til 'Conan barbaren' og 'Conan den uovervindelige', som var Arnold Schwarzeneggers gennembrudsfilm. Filmen skal angiveligt hedde 'Conan guvernøren' og handle om, hvordan Arnold banker de tøsede demokrater på plads i sit daglige virke i Californien.

Churchill Jr.

Nicholas Jake Barton, oldebarn af tidligere premierminister Winston Churchill, har fået tre års fængsel for sin rolle i en storstilet indsmugling af Ecstasy. Han skulle have holdt sig til cigarer og portvin som oldefaderen. Det kommer man da ikke ind at spjælde for - endnu.

Ishockeyspillere

Nyt fra isligaen: I dag vil

provinsbyer møde andre provinsbyer. De vil skøjte lidt rundt. Fægte med deres stave. Skælde ud på dommeren. Til sidst vinder det ene hold. Eller også vinder det andet. Det er under alle omstændigheder fuld-stæn-dig ligegyldigt.

Topløse

Onsdag aften hoppede en flok unge kvinder barbrystede i DGI Byens svømmehal for at afseksualisere brysterne. DR, TV 2, Politiken, JP, Ekstra Bladet, Berlingske Tidende og nu FOLK har dækket begivenheden. Så noget tyder på, at der er et lille stykke vej endnu til afseksualiseringen.

Revisorer

Undersøgelsen af DR's ekstremt forsinkede og fordyrede byggeri i Ørestad i København bliver forsinket. Revisorerne skulle have aflagt rapport inden nytår, men nu ventes rapporten først klar til foråret. Tilsyneladende er revisorernes taktik, at ondt med ondt skal fordrives.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her