Læsetid: 1 min.

FOLK

18. december 2007

Julemærkesælgere

Salget af årets julemærke går dårligt og kan true driften af landets fire julemærkehjem for overvægtige børn. I dag kommer Julemærkefonden med salgstallene for i år. Men det forlyder allerede, at kommer salget ikke i gang, bliver konsekvensen, at organisationen må slankes.

The Gambler

Østre Landsret afsiger i dag dom i en principiel sag om turneringspoker. Anklagemyndigheden hævder, at det er hasard og derfor ulovligt. Blandt de spændte tilhørere vil være at finde såvel The Cincinatti Kid, 'Amarillo Slim' Preston som Kenny 'The Gambler' Rogers.

Samuraier

Efter flere voldelige episoder med samurai-sværd har den britiske regering forbudt import, køb og leje af våbnet. Undtaget fra forbuddet er dog samlere af ægte japanske sværd samt kampsportsudøvere, herunder De syv samuraier, Den sidste samurai og Richard Chamberlain.

Smuglere

Københavns Byret ventes i dag at høre procedurer fra anklager og forsvarere i sagen, hvor to mænd er anklaget for smugling af 45 kilo kokain og besiddelse af en maskinpistol og to AK 47'ere. 'Vi holdt det bare for en ven' er angiveligt de anklagedes skudsikre forklaring.

Overgangspaven

Den italienske film- og operalegende Franco Zeffirelli skal være imagekonsulent for pave Benedikt XVI, sagde instruktøren i går. Benedikt passer ikke til sine omgivelser, mener Zeffirelli og konkluderede, at den er gal med pavens garderobe. Den er for overdådig og prangende.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her