Læsetid: 1 min.

FOLK

12. december 2007

Fodboldtossen

Landsretten har nu talt: Den 29-årige Ronnie, der blev kendt som fodboldtossen, da han i en landskamp løb ind på banen og overfaldt dommeren, skal i spjældet. 20 dages ubetinget fængsel blev han i går idømt - Parken har fortsat en erstatningssag kørende mod fodboldtossen.

Fodboldtosser

Den tyrkiske fodboldklub Fernerbache har ifølge hjemmesiden goal.com klaget til UEFA over Inters påklædning i et Champions League-opgør. Spilletrøjen er hvid med et rødt kors og minder tyrkerne om tempelriddere og korstog. Derfor skal Inters 3-0-sejr annulleres, mener de.

Robert Plant

Det skulle have været noget af et brag, da Led Zeppelin efter 27 års tavshed lørdag spillede i London. Det var også dyrt. En skotte måtte på en internetauktion af med 862.000 kroner for en billet til denne 'eneste' genforeningskoncert. Nu vil de muligvis spille en mere.

Jørgen Poulsen

Dansk Røde Kors inviterer i dag til lancering af en minikollektion designet af Susanne Rützou. Begivenheden er en del af 'We Speak Image', hvor firmaet Canon lader modedesignere skabe kollektioner og på den måde rejser midler til Jørgen Poulsen. Undskyld, Røde Kors.

Kapitalister

Og så er 'Den Internationale Julestjernernes Dag' for første gang kommet til Danmark. Den går ud på, at man skal købe julestjerner til andre. Og så vil potteplantebranchens markedsføringsselskab Floradania donerer julestjerner til børneafdelingerne på sygehusene.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her