Læsetid: 1 min.

FOLK

1. februar 2008

Joachim Boldsen

38 skoler landet over deltager fra i dag i et skolemadprojekt for at få børnene til at spise sundt. Hvad er der nu galt med Nutella-madder? Det er da det, håndboldherrerne spiser - dem, der stod bag den største bedrift i dansk håndboldhistorie.

Patienter

Falck vil fra i dag gradvist droppe at køre med siddende patienter i Region Sjælland. Årsagen er, at der ikke er sammenhæng mellem pris og kvalitet, siger Falck. Og her taler de om kørslen, ikke patienterne.

Diego Maradona

Argentineren har givet en slags undskyldning for at bruge 'guds hånd' i VM-kvartfinalen mod Mexico i 1986: 'Hvis jeg kunne sige undskyld og gå tilbage og ændre historien, så ville jeg gøre det. Men målet er stadig et mål'. Har han mon nogensinde overvejet at gå ind i politik?

Steppeulve

I aften uddeler musikkritikerne den årlige Steppeulv. I år var der ingen snak om piratgrupper, så sponsorerne er vendt tilbage, og dermed kan festlighederne vende tilbage til Store Vega efter et år i skammekrogen i Lille Vega.

Dennis Christensen

Det lykkedes ikke for TV 2 at puffe nævneværdigt til DR's dominans på radiomarkedet i 2007. Det konkluderer medieforskeren i en ny rapport fra DR. Umiddelbart virker det omsonst at skrive en rapport for at komme til den konklusion.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her