Læsetid: 1 min.

FOLK

31. januar 2008

Svenn Dam

Bestyrelsesformanden påNyhedsavisen siger, at læserneikke vil mærke forskel, når en række fyringer på avisen ergennemført. Det er da en pæn måde at tage afsked med 50 medarbejdere på: 'Jeres arbejde har faktisk været ligegyldigt'.

David Trads

Den tidligere chefredaktør for denne avis og nu også snart tidligere chefredaktør for Nyhedsavisen skal lave et eller andet i det Berlingske Officin. Det fremgår ikke helt hvad, men det finder de vel ud af, når de skal udbetale hans løn.

Arne Ullum

Det er den rene massakre i den lille mediebranche. Også chefredaktøren for B.T forlader sin post. Det er jo en del af detBerlingske Officin ... Gad vide om ... Nej, vel?

Lars Christiansen

Tre landsholdspillere, der deltog i EM-sejren og den størstebedrift i dansk håndbold-historie, skal i aften spilleopvisningskamp med deresligahold Flensburg-Handewitt mod Mors-Thy i Thyhallen.

René la Cour Sell

Den tidligere direktør for Rådet for Større Færdselssikkerhed forlader nu også Ny Alliance og beskylder i samme omgang Naser Khader for at lyve. Nogle sagsforløb er bare så ufrivilligt komiske, at det ikke kræver en speciel indsats at gøre det sjovt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her