Læsetid: 1 min.

FOLK

17. januar 2008

Per V

Musikhistorien byder på talrige støtte-singler fra politisk engagerede kunstnere. I dag udkommer endnu en, nemlig rapperen Per Vers og forfatteren Erwin Neutzskys 'Syndigt land'. Sangen støtter noget så specifikt som kampen for at oprette oliearbejderfagforeninger i Irak.

Aqua-Lene

Der er offentliggjort to navne til årets Grøn Koncert, nemlig Aqua og Suspekt. Så allerede nu kan arrangørerne sige, at der er noget for enhver smag. Det kunne være interessant, at se dem optræde sammen. Evt. med en kombination af 'Barbie Girl' og 'Sut den op fra slap.'

Anna Pihl

TV2.dk's afstemning om ugens bedste replik i Anna Pihl er en sand gyser. Annas 'Det er Anna Pihl fra Guccipolitiet' fører med 34 procent. Men Martins 'Uforglemmeligt. Specielt de sidste fem centimeter som mest består af opløst pølsebrød og dressing' har 32.

Halsnæser

Det har taget kommunalpolitikerne i Frederiksværk-Hundested Kommune et år og 17 dage at finde ud af, at deres kommune har et klodset navn. Fra og med i dag skifter Frederiksværk-Hundested Kommune derfor navn til Halsnæs Kommune. Så er det slut med vitser om Frederiks Hundeværksted.

Alan Thompson

Den 61-årige brite Alan Thompson faldt på sin båd, som lå på havet nær Bermuda, og fik bækkenbrud. I stedet for at tilkalde hjælp, ringede han til sin stampub, Bull's Head, i den sydengelske by Fishbourne. Sådan gør en mand i nød. Fra baren fik man organiseret en redningsaktion.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu