Læsetid: 1 min.

FOLK

5. januar 2008

Lars Mikkelsen

Dogme95 er kommet til teatret, når skuespillerne optræder uden rekvisitter og blot i deres eget tøj i aften på K2 i forestillingen 'Flammens Muse'. Det urolige kamera må publikum eventuelt selv skabe ved at bevæge sig fra side til side i stolen.

Kronprins Frederik

I aften afholdes årets Sportsgalla i Messecenter Herning. Her skal der uddeles 10 priser til årets bedste sportsudøvere. Og også den officielle OL-dragt offentliggøres. Tronarvingen vil deltage i arrangementet. Vil han mon iklæde sig en joggingbuks?

Kronprinsesse Mary

Det vides ikke, om hustruen holder sig hjemme, mens kronprinsen er til galla. Et te-firma blandede lakridsrod og solsikke og gav det royalt skær ved at opkalde den efter kronprinsessen. Det fik hoffet dog hurtigt sat en stopper for. Hun drikker måske slet ikke te.

Ralf Pittelkow

Velfærdsministerens mand har i en undersøgelse konkluderet, at oppositionen fik en helt usædvanlig positiv særbehandling i de danske medier under valgkampen. Han beskylder nu Journalisthøjskolen for ikke at have forståelse for uvildig journalistik.

Martina Hingis

Tennisstjernen trak sig tilbage fra tennis sidste år, men alligevel er hun nu blevet idømt to års karantæne for kokainmisbrug. En dom der bliver svær at eksekvere. Eventuelt kunne man indoperere en impuls, der giver stød hver gang hun tænker på tennis.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her