Læsetid: 1 min.

FOLK

3. januar 2008

Jakob Sommer

Danmarks Radios TV-Drama synes at have bevæget sig væk fra David Lynch, Fincher og Copperfield og i stedet fundet inspiration i forlægget uden forlæg: Biblen. Blot er det dumt, at Kain hedder Adam, og Abel hedder Jakob. Gunnar og Poul havde været mindre bibelhistorisk forvirrende.

DR-ansatte

Der er drama i DR Byen, elleri virkeligheden handler det om, at der ikke er plads til drama, og så er ventilationen for dårlig. Hvis den nye dramasatsning skulle have været optagetderude, ville man værenødsaget til at ændre titlen fra 'Sommer' til 'Hedebølge'.

Ann-Mette Elten

Hjemme i Århus går det godt. PS12-sangerinden har netop solgt guld for pladen 'Vær Velkommen'. Der findes altså over 20.000 hjem i Danmark, hvor en plade med popudgaver af kendte salmer sidderi cd-reolen. Kunne man få et kort?

Harry Potter

Her troede man, at historien om troldmandslærlingen var udtømt, men på det seneste har J.K. Rowling udtalt sig mindre firkantet. Dog vil en ny bogi serien tidligst udkomme om 10 år. Troldmænd får vel også børn med teenager-problemer.

Jack Nicholson

Filmen 'Det bliver ikke bedre' var åbenbart ikke enfuldstændig usandsynlig og utroværdig, men varm historie. En mand, der gennem syv år var en besværlig kunde med mærkelige vaner, har testamenteret en kvart million til sin yndlingstjener på et cafeteria i Texas.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her