Læsetid: 1 min.

FOLK

2. januar 2008

David Letterman

Sjovmand gennem flere årtier har i otte uger været ramt af strejke, men er nu tilbage. Konflikten mellem showets forfattere og værtens firma Worldwide Pants skyldtes uenighed om betalingen for at lægge showet på internettet. Sjovmanden kan åbenbart ikke være sjov alene.

Brian Laudrup

Det kan være forvirrende, at der er hele to tv-kanaler. Skandinavisk Filmkompagni rodede rundt i, hvem de havde solgt et program om fodbold til. Det endte i retten. I dag sendes første del på DR i morgen anden del på TV2. Heldigvis. Tænk, hvis man var gået glip af det midt i forvirringen.

Mao

Det er for nylig kommet frem, at den revolutionære leder af Kina var mangemillionær. Man havde det jo nu nok på fornemmelsen. Men alligevel er det paradoksalt, at en person gennem hele sit liv frasiger sig ejendomsret, men efter sin død stadig tjener millioner på bogsalg.

Rock'n'rollers

De 100 bands, der skal konkurrere i årets livecontest - det tidligere DM i rock - er nu offentliggjort. København og andre store byer er overrepræsenteret på listen, men minsandten om ikke også Nykøbing Mors er kommet med! Ingen af koncerterne skal dog spilles i byen. Små skridt. Små skridt.

Anna Pihl

Så er hele Danmarks politibetjent tilbage, så fra denne uge håber Politiskolen igen at opleve stigning i antallet af ansøgninger. De håbefulde unge synes at ignorere, at den enlige mor bliver nødt til at dele lejlighed med Peter Mygind for at få det hele til at løbe rundt på en politi-løn.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her