Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

28. februar 2008

Scarlet Johansson

Scarlet er snart klar med sin debut som sangerinde - til maj udkommer 'Anywhere I Lay My Head', hvor hun synger gamle Tom Waits-sange. David Bowie synger kor på pladen, og ifølge Bowies hjemmeside er han meget begejstret for Scarlet Johanssons evner.

Ritt Bjerregaard

Ritt Bjerregaard vil også være noget ved musikken. I går optrådte hun derfor som DJ på Nørrebrobaren Gefährlich i forbindelse med arrangementet 'Vis mig din pladesamling'. Ritt skulle være glad for Bruce Springsteen og Mark Knopfler. Ham som rimer på 'kartofler'.

Helge Sander

Asien er hot som aldrig før. I dag holder Danmarks Eksportråd konference om danske virksomheders muligheder i Indien - og Helge Sander holder sammen med Ingeniørforeningen et pressemøde om Danmarks Kina-strategi. Invitationen er skrevet på kinesisk.

Tartelet-entusiaster

I aften valfarter landets tartelet-entusiaster til Helnæs Forsamlingshus i anledning af stiftelsen af Helnæs Tartelet Selskab. Aftenens højdepunkt er en fem retters gourmettarteletmenu. Helnæs Tartelet Selskab er en autonom under-afdeling af Dansk Tartelet Selskab.

Polakker m.fl.

Byggefagenes Samvirke vil i dag blokere byggearbejdet på Matthæusgade 7 i København. Bygherren Torvegade ApS benytter sig af underbetalt arbejdskraft og truer angiveligt medarbejderne til at makke ret. Tænk, hvis man var lige så fagligt aktive på landets universiteter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her