Læsetid: 1 min.

FOLK

4. februar 2008

Jonatan Spang

Skuespilleren, stand up-komikeren og direktøren for Nørrebro Teater, Jonatan Spang, fylder i dag ... 30 år. Ja, ældre behøver man ikke at være, for at kunne kalde sig for teaterdirektør.

Naturister

Et tysk rejsebureau ved navn OssiUrlaub.de tilbyder nu naturister at være nøgne på en større del af deres ferie. Således er der arrangeret nøgenflyvning på ruten til det britiske resort Usedom. Det er ret dyrt. 3.800 kroner at få lov til at være nøgen, mens man flyver.

Alan Ket

På Plain Gallery udstiller man fra i dag graffiti fra en række danske og udenlandske kunstnere. Der er tale om et støttearrangement til fordel for graffitipioneren Alan Ket. Han blev i 2007 arresteret og senere idømt en bøde, som man altså vil hjælpe ham med at betale.

Forsikringssvindlere

I dag begynder høringerne i en sag, hvor senatet i Florida har stævnet flere ejendoms-forsikringsselskaber. Man undrer sig over, hvorfor husstandsforsikringsraterne ikke er faldet, et år efter at staten fordoblede orkan-forsikringspuljen til 32 milliarder dollar. Ja, hvorfor mon?

Mexicanere

Mexicos ældste cantina, 'El Nivel', der har serveret mad og drikke for både Fidel Castro og Che Guevara, er lukket. Demonstranter kalder stedet for 'mexicansk kultur- og drikkearv', men det lå, hvor aztekernes vigtigste tempel engang stod. Nypuritanismen har igen sejret.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her