Læsetid: 1 min.

FOLK

11. februar 2008

Anne E. Jensen

På Odense Hovedbibliotek er der i aften debat om emnet:Østeuropa i EU. Deltagerne er fhv. MF for SF, nu lektor ogØsteuropa-ekspert SørenRiishøj, og V-Europa-parlamentarikeren, fhv. chefredaktør for Berlingske Tidende, Anne E. Jensen. Kyndige folk. Hvorfor hører man så lidt til hende?

Forurenere

Har man meninger om, hvorledes det er muligt atbegrænse CO2-udslippet frabiler, er i dag sidste frist for at svare på den høring, somEU-Kommissionen har foretaget om sine tanker i så henseende. Her er et forslag, der ville løse problemet: Forbyd skidtet. Altså ikke CO2, men bilerne.

Religiøse vogtere

I Iran fejres i dag årsdagen for den islamiske revolution, deri 1979 indførte landets nuværende præstestyre. Det er næppe alle, der synes, der er noget at råbe hurra for. Man kan i flæng nævne: Fritænkere,kvinder, bahai'er, demokrater, forfattere, menneskerets-aktivister, bøsser og lesbiske.

Beatles-fans

Den efterhånden hårdt prøvede eks-beatle Paul McCartney skal i dag ved en londonsk domstol afhøres af sin ekskone Heather Mills, som repræsenterer sig selv i den rettergangsfarce, som deres skilsmisse er udartet til. McCartney vil nok erindrestrofen: 'Yesterday, love was such an easy game to play'.

Fagforeningsledere

Nordamerikanske fagforeningsledere besøger i dag det sydamerikanske land Colombia for at kræve, at dets regering sætter en stopper for den drabskampagne, der har kostet tusindvis af colombianskefagforeningsmedlemmer livet. Dette forlangende forekommer ikke urimeligt.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Bjarne F. Nielsen

Bedømmelse

Efter den katastrofalt dårlige leder "Inderligt til grin" af David
Rehling den 6. feruar med morsommeliggørelse af farcen Ny
Alliance, der også morer Dansk Folkeparti, så ses der her gode
holdninger med opbyggelige henvisninger.

Karakteren hæves fra -3 til 7 for den gode præstation, der
demonstrerer opfyldelse af avisens mål, med en del mangler.

Glædeligt, og man gør sig forhåbninger om fortsat fremgang
i standpunktet.

Bjarne F. Nielsen

Per Vadmand med blomstrende krokos i haven på sin
fødselsdag blev ganske rigtig ikke nævnt, ser jeg.

Var karakteren 7 i overkanten?