Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

1. april 2008

Jean Michel Jarre

Den franske elektro-pop legende gæster landet og optræder i dag og i morgen i København, hvorefter turen går til Århus og Skive. Det er ifølge pressemeddelelsen 'første gang siden 2002', at danskerne får muligheden for at opleve Jarre - så det er bare om at komme af sted.

Fødevareministre

De europæiske fødevareministre har besluttet af udvide EU's mælkekvoter, så landmændene fra i dag må producere to procent mere mælk. Køernes fagforening, KO-industri, raser og kalder de nye regler for 'et groft overgreb' - og opfordrer alle køer til total yverlukning.

Shooting In The Air

Man kan blive 'coachet' af en ægte medicinmand, når Blackfoot indianeren "Shooting In The Air" aka Pablo Russel, der leder et reservat i Canada, i aften holder et coaching-foredrag om spiritualitet, liv og død. Seancen finder sted i Glassalen i Tivoli.

Robert Gates

USA's forsvarsminister, Robert Gates, er på besøge i Danmark for at takke for den danske deltagelse i NATO's missioner. Livgarden holder en ceremoni i forbindelse med ministrenes ankomst kl. 10.05, og man skal møde op allerede 9.05, hvis man vil være til stede.

Klovbeskærere

Manglen på klovbeskærere er blevet voldsom, og da klovbeskæreruddannelsen har været lukket siden 2005, er der ingen udsigt til bedre tider. Derfor er undervisningsminister Bertel Haarder i dag kaldt i samråd. Også KO-industri har erklæret sin utilfredshed med situationen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her