Læsetid: 1 min.

FOLK

28. marts 2008

Anker Jørgensen

Kofoeds Skole, der uddanner socialt udsatte til at hjælpe sig selv, kan i dag fejre sin 80-årsdag. Det markeres med uddeling af den nystiftede Kofoeds Pris. Blandt de inviterede mønsterelever er en tidligere statsminister og en refrainsanger ved navn Kim.

Rav-Aage

Ravsamleren, der blev Danmark første miljøaktivist, da han gik i krig mod Cheminovas skændige forurening, har draget sit sidste suk. Nu æres han ved at få opkaldt en vej efter sig i Thyborøn - en hæder, der allerede er overgået det sprællevende bysbarn Johnny Madsen.

Ylva Ardö

Hun er professor på Københavns Universitets Institut for Fødevarevidenskab og kan fremover kalde sig 'verdens bedste osteforsker'. For sin indsats for at afdække modningens mysterier hædres Danmarks skarpeste næse med den prestigiøse pris 'Swiss Cheese Award'.

Garry Trudeau

Siden 1970 har Doonesburys Yale-uddannede tegner leveret daglig morskab og politisk satire. Nu under han sig den første lange ferie i 16 år, hvilket han nok kan fortjene. Garry vender tilbage til juni med genopladede humorceller. Indtil da kører serien i Flashback-mode.

Slavoj Zizek

Den slovenske 'standup'-filosof støtter nu også Barack Obama, men forudser, at han ender som 'en tragisk skikkelse', fordi han lover mere, end han kan indfri- som Lula i Brasilien og Mandela i Sydafrika.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu