Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

27. marts 2008

Jeppe Kofod

Noget skal der jo skrives om ham, manden som endegyldigtbeviste, at blondiner har detsjovere. Til alt held blevInformation i går beriget med en selvudnævnt Jeppe Kofod-korrespondent, der pga. sagens karakter naturligvis ikke kan stå frem ved navn, men som FOLK her vil gøre brug af:

Jeppe Kofod II

I Nyhedsavisen i går vurderede Henrik Qvortrup, at JeppeKofods 'mulighed for at komme tilbage til politik' ligger i, at han 'reagerede som en mand' - altså efterfølgende. Så hvordan var det lige, han reagerede under festen?

Jeppe Kofod III

Carsten Hansen, Socialdemokraternes gruppeformand, meddelte i går, at Jeppe Kofod nu er sygemeldt. Det åbner - måske - for en helt ny vinkel på sagen, og det bedste råd må her være: Hvis det klør, Jeppe, så klø igen.

Jeppe Kofod IV

'Ingen, som for nylig har talt med en 15-årig, kan hævde, at der er mulighed for enligeværdig dialog mellem en udenrigspolitisk ordfører og DSU-pigen.' - Peter Mogensen, analytiker, i gårsdagens Politiken - Men det kommer vel an på emnevalget?

Jeppe Kofod V

En redaktionssekretær fra DR Bornholm opsummerede i går lytterreaktionerne fra etprogram om klippeøens syn på Kofod 'efter festen': 'Det virker nærmest, som om der er nogle, som ikke tidligere har stemt på ham, der nu vil gøre det. Alene pga. den her sag', sagde han. Go Bornholm!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her