Læsetid: 1 min.

FOLK

18. marts 2008

Basim

Ekstra Bladet har afsat god plads til at dække ungdoms-idolet Basims exit fra 'X Factor'. Blandt andet fremgår det af mandagsudgaven, at Basim har en manager. Hun hedder Signe og har mailadressensigne@vimedhund.dk

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe vil i dag overvære åbningen af 'Musæum 1927' i Den Gamle By i Århus. Men navnet snyder, for selvom 'Musæum 1927' måske ikke umiddelbart klinger derhenad, så er det en del af projektet 'Den Moderne By'.

Dansere

Hvis man er glad for kombinationen erotik/dans, men for finkulturel til at gå på stripklub, kan man i dag tage på Dansescenen på Østerbro og se israelske Batsheva DanceCompany. Her vil være 'intim dans med erotisk varme'. Og barpriserne er rimelige.

Anna Pihl

Serien er slut, men Anna Pihllever videre på nettet. I enafstemning med spørgsmålet 'Hvordan bliver Anna & Martin gift?' har 22 procent svaret, at det gør de slet ikke. Envæsentlig trøst er det dog, at hele 49 procent af danskerne tror på 'et stort kirkebryllup'.

McCartney og Mills

Paul McCartney og Heather Mills er nu officielt blevet skilt- det sagde Mills i går foran retten i London. Ifølge nyhedsbureauet AP har Mills også bekræftet, at hun er blevet tildelt en pæn forligssum. 24,5 millioner pund - eller cirka en kvart milliard kroner får hun.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu