Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

10. marts 2008

Remee

X Factor-dommeren, der sendte Lisa hjem i sidste uge, har netop vundet det tyske Melodi Grand Prix med sangen 'Disappear', som han har skrevet til pigegruppen No Angels. Thomas Blachmann har en sej kamp at kæmpe for den der gode smag, han har.

Thomas Troelsen

Producerfænomenet fra Skive har samarbejdet med Remee om sangen 'Disappear'. Han har en gang udtalt til Jyllands-Posten, at han gerne vil være en ny Ove Sprogøe: 'En gammel lille mand. Han var megasej, sympatisk og intelligent.'

Prince

Kunstneren tidligere kendt som Kunsteren Tidligere Kendt Som Prince giver koncert i Århus til sommer. Han gav adskillige koncerter i London sidste år, men måtte skrue ned for aktiviteterne, da han skulle have en ny hofte. Det slider på knoglerne at shake that groove thing.

Josh Homme

Queens of The Stone Age og Linkin Park spiller til dette års Skive Beach Party. Samtidig præsenterer de navne som Runrig og Danser med Drenge. Begynder Skanderborg Festival mon at mærke ånden i nakken?

Rubberduck

Kris Kristoffersen leder konvojen til Silkeborg i år, hvor han vil give koncert. Det vides ikke, om the Third World Warrior tager Bobby McGee med, men ligegyldigt hvad bliver det en lektion i Country.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her