Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

6. marts 2008

Allis Helleland

Problemerne fortsætter på det norske nationalmuseum, hvor den tidligere leder for Statens Museum for Kunst nu er leder. Nordmændene mener, det er museets struktur, der resulterer i de ansattes klager. Det kan da ikke være lederen, vel?

Prinsesse Benedikte

Den store IT-messe CeBIT foregår i disse dage i Hannover, og den danske fællesstand får besøg af prinsessen, der gang på gang viser interesse for den teknologiske udvikling og tilegner sig knowhow, der må imponere ved ethvert middagsselskab.

Bureaukrater

På baggrund af en ny rapport, der konkluderer, at Assens Provsti lider under for meget bureaukrati og mangel på ledelse og samspil, indkalder menighedsrådene i dag til informationsmøde. Her vil rapporten om bureaukratiet resultere i ... endnu en rapport.

Folkeskolelærere

Læreruddannelsen i Vordingborg tilbyder alle interesserede at komme i praktik på en folkeskole et par dage. Det indebærer vel endeløse mailkorrespondancer med forældre, udfyldning af elevplaner og andre forsøg på at opnå samfundets tillid. Muligvis bliver der også tid til undervisning.

Blinde

Landsretten fastslog i går, at det var i orden, da kulturarvsstyrelsen fyrede en synshandicappet. Så er det vel også i orden at more sig over, at styrelsen havde en praktisk talt blind ansat i en stilling, de kalder 'synsmand'.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her