Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

7. april 2008

Christina Aguilera

Christina kan nu skrive sig på listen over kendte kvinder, der er kommet til at stige ud af en bil på en så uheldig måde, at man kan kigge op under kjolen. På ekstrabladet.dk er man venlige, så her har man lavet en billedserie, der hedder 'sådan stiger man ikke ud af en bil'.

Gode kristne

'Den nordjyske præstestrid' drøftes i dag på et møde i menighedsrådsforeningen. Kirkesangeren og organisten vil ikke samarbejde med præst Mette Villads Christensen og møder ikke op, når hun står for gudstjenesterne. Og to hele menighedsråd er sygemeldt.

Peter Willemoes

Det er i dag 200 år siden, at søhelten Peter Willemoes blev begravet, og det vil ikke gå overset hen i Assens, hvor Willemoes er lokal helt. Festlighederne starter med, at Fulton og orlogskutteren Samsø ligger til kaj i Assens Havn, og så fortsætter det eller derfra.

Jørn Utzon

Den verdensberømte danske arkitekt Jørn Utzon fylder 90 i år. I den anledning udkommer bogen 'A Tribute to Jørn Utzon' i dag ved Arkitektens forlag. Her har arkitektkollegerne bidraget med skitser og tekst, som mødes med Utzons egne skitser.

Stærke kvinder

En kvinde har 'skilt sig særligt ud' ved 'væsentligt at udvikle det europæiske fællesskab' og hun belønnes i dag med prisen 'Europas Kvinders Pris'. Flere bookmakere peger på Susan fra Paradise Hotel som den oplagte kandidat.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Sten Stenbæk

Som dansklærer er det træls når FOLK lader Fulton 'ligge' til kaj i Assens havn som optræk til festligheder.

Sten Stenbæk

Og så mangler der et komma ( efter alle regler) i Stærke Kvinder efter fællesskab. Øv.