Læsetid: 1 min.

En god cigar

En god cigar
5. december 2008

Puertoricansk-fødte Benicio Del Toro er i England aktuel i The Argentine, første del af Steven Soderberghs todelte filmopus om Che Guevara. Guardian har talt med den populære skuespiller, der ligesom Che holder meget af at ryge cigarer. "En cigars levetid er hvad, to dage? Godt. Så man kan ikke stå uden for en åndssvag restaurant og ryge sammen med alle de andre, der ryger. De har allerede røget halvdelen af cigaretten, inden jeg får ild på min cigar. Dette er måden, det var meningen, at vi skulle ryge på. Cigaretten blev lavet til kvinder som en mindre, slank ting. Dette er at smage - og virkelig lugte til det."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her