Baggrund
Læsetid: 1 min.

Come on let's go, on with the show!

Tv-værten og journalisten Natasja Crone fylder rundt
Redaktionen
12. juni 2010

Da Danmark og Noller Olsen i 2000 havde overrasket hele Europa ved at hjemtage sejren i det europæiske Melodi Grand Prix, satte DR alle sejl til: Det følgende års eurovisionsshow afholdt i Danmark sætte nye standarder for denne type underholdning, og med et tætpakket, nyligt overdækket Parken var rammen i orden. Det vigtigste ved et sådant show er værterne, og disse blev, lidt overraskende mente mange, tryllekunstneren Søren Pilmark og sportsjournalisten Natasja Crone.

Der var også delte meneniger om deres teamwork; blandt andet beskrev den britiske kommentator de to som tandfeen og doktor Død.

Dagens fødselar havde dog udmærket sig allerede året før, som vært ved det danske Melodi Grand Prix, hvor hun blandt andet viste prøver på sin sangstemme. Sangerinde har dog ikke været den - i hvert fald udtalte - ambition for den unge journalist med de hviderussiske rødder, og hun fortsatte snart karrieren på DRs TV-avis.

Hun fortsatte på DR indtil 2006, hvor TV 2 begyndte den nye, ambitiøse kanal TV 2 News. Det var en mulighed som Crone ikke ville sidde overhørig, og den nu erfarne anchor woman blev udset rollen som et af trækplastrene ved lanceringen af 'det danske CNN'.

Kanalens succes var dog noget trægere i optrækket end ambitionerne havde villet det, og derfor fik hun derudover job som vært på TV 2's sene nyhedsudsendelse klokken 22.

Hun har ikke helt mistet sit flair for glamour og ting der blinker, og hun var defor også det naturlige valg som vært for kanalens dækning af både Prins Joachims bryllup i 2008 og Dronningens 70-års- fødselsdag i år. Ved siden af Jes Dorph-Petersen, forstås.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Michael Skaarup

Gaaabbbb... hvorfor denne se & hør stil i information.???
Jeg vil sgu da skide på hvem af tv-papegøjerne der har fødselsdag.....

Peter Jensen

Det her er så ligegyldigt at vi ikke engang oplyses om hvor gammel damen bliver ..