Læsetid: 2 min.

Arbejdspladsen: Maja Lucas

Hvordan indretter forfatterne sig, når de skriver? Hvilke genstande omgiver de sig med, og hvordan ser det i det hele taget ud, der hvor værkerne skrives? Hver uge viser vi en dansk forfatters skrivebord
Hvordan indretter forfatterne sig, når de skriver? Hvilke genstande omgiver de sig med, og hvordan ser det i det hele taget ud, der hvor værkerne skrives? Hver uge viser vi en dansk forfatters skrivebord
23. januar 2016

Skrivebord

Engang havde jeg et helt kontor for mig selv i denne lejlighed, men nu har jeg ikke længere et room of my own. Jeg er flyttet ind i spisestuen, hvor jeg sidder klemt godt sammen mellem to reoler. Jeg skriver på et gammelt computerbord, som min mands arbejdsplads har kasseret. Vi har meget rod for tiden. I min første bog siger hovedperson, at der altid er noget andet, hun hellere vil, end at rydde op; lige præcis den bemærkning er 100 procent selvbiografisk.

Plakat

Plakaten med Inger Christensen er fra Jytte Rex’ film om hende. Det er en slags idolplakat, for hun er sej, men den er også et kært minde, for da jeg boede på kollegium, fik jeg plakaten af en af dem, jeg boede på gang med. Vi var flere på gangen, der var optaget af Inger Christensen. En anden gangfælle, som laver elektronisk musik, lavede en sampling af hendes tekster. Så plakaten er et dejligt minde og samtidig en hyldest til hende.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu