Læsetid: 1 min.

FOLK

2. januar 2017

Martin Luther

Vi er netop trådt ind i 500-året for den lutherske reformation. Hovedsloganet for jubilæet er »Befriet af Guds nåde«, og Luther vil selvfølgelig blive fejret hele året af den lutherske kirke.

Mickey Mouse

»It’s time to sparkle!« Ikke kun kirken kan fejre et jubilæum i år. Disneyland Paris har annonceret, at 2017 vil blive et stort år. Det er nemlig 25 år siden, at forlystelsesparken med Mickey Mouse og vennerne åbnede.

Steve Jobs

Og der bliver nok at glæde sig til, idet vi har sagt farvel til 2016. Det er nemlig også 10 år siden, at Apple lancerede sin første iPhone. Firmaet har lagt »kæmpe planer for at fejre begivenheden«. Spændende!

Kolonialister

Sidst, men ikke mindst markerer 2017 100-året for overdragelsen af De Dansk-vestindiske Øer til USA. Det vil selvfølgelig blive fejret med pomp og pragt, bl.a. i februar, hvor Dansk-vestindisk turistkontor holder en stor rejsemesse i Herning.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu