Læsetid: 1 min.

Trumps første 100 dage, Thornings portræt, gode råd fra Habermas’ yndlingselev og blasfemiparagraffen

Lyt til fjerde afsnit af Radio Information
Lyt til fjerde afsnit af Radio Information

Mia Mottelson

28. april 2017

Fjerde afsnit af Radio Information sætter fokus på Donald Trumps første 100 dage i Det Hvide Hus. Hurtig-analytiker og chefredaktør Rune Lykkeberg er i studiet.

Kunstanmelder Pernille Matzen opfordrer dig til at kigge én gang til på statsministerportrættet af Helle Thorning-Schmidt. For har en kvinde med magt egentlig samme frihed til at vise ’mennesket bag’?

Du får kvit og frit og uden stillingtagen tre argumenter for og tre imod at afskaffe blasfemiparagraffen– leveret loyalt af skribent David Rehling.

Journalist Christian Bennike har talt med Jürgen Habermas' favoritelev Axel Honneth, som har et par gode råd til en famlende socialisme.

Det har vi også. Derfor har avisens helt egen lejlighedssangskribent Rasmus Bo Sørensen genbesøgt 1. maj-klassikeren Internationale og omskrevet den, så den passer bedre til en mere hjemligt orienteret dansk venstrefløj.

PS: Har du brug for hjælp til at lytte til podcasts på din telefon, så læs afsnittet "Hjælp" på information.dk/podcast.

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

 • Økonomi, identitetspolitik og vrede over Trump. Med andre ord: Adam Smith, Francis Fukuyama og Michael Moore

  14. september 2018
  Vi giver dig magten over økonomien tilbage. Det gør vi sammen med Jørgen Steen Nielsen og Adam Smith. Og så taler vi med Rune Lykkeberg om identitetspolitik med afsæt i Francis Fukuyamas nye bog. Med over telefonen er også Christian Monggaard, der fortæller om Michael Moores nye film
 • Klimaredaktionen er i studiet

  8. september 2018
  Lørdag går tusindvis af mennesker på gaden verden over for at vise, at det grønne omstillingstempo, som politikerne og virksomhederne har lagt for dagen, ikke er nok. Og i Radio Information spørger vi vores klimaredaktion: Kan vi nå at leve op til målene fra Parisaftalen?
 • Filmatisering af ’Lykke-Per’ var ikke en begejstrende oplevelse

  31. august 2018
  Lone Nikolajsen fortæller om Bille August-filmen ’Lykke-Per’, og hvordan det er at stikke næsen frem med en hård anmeldelse. Vores to Sebastian’er udlægger regeringens finanslovudspil. Og Lykkeberg har optur over demokraternes præsidentkandidat Elizabeth Warren
Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu