Læsetid: 1 min.

Trumps første 100 dage, Thornings portræt, gode råd fra Habermas’ yndlingselev og blasfemiparagraffen

Lyt til fjerde afsnit af Radio Information
Lyt til fjerde afsnit af Radio Information

Mia Mottelson

Redaktionen
28. april 2017

Fjerde afsnit af Radio Information sætter fokus på Donald Trumps første 100 dage i Det Hvide Hus. Hurtig-analytiker og chefredaktør Rune Lykkeberg er i studiet.

Kunstanmelder Pernille Matzen opfordrer dig til at kigge én gang til på statsministerportrættet af Helle Thorning-Schmidt. For har en kvinde med magt egentlig samme frihed til at vise ’mennesket bag’?

Du får kvit og frit og uden stillingtagen tre argumenter for og tre imod at afskaffe blasfemiparagraffen– leveret loyalt af skribent David Rehling.

Journalist Christian Bennike har talt med Jürgen Habermas' favoritelev Axel Honneth, som har et par gode råd til en famlende socialisme.

Det har vi også. Derfor har avisens helt egen lejlighedssangskribent Rasmus Bo Sørensen genbesøgt 1. maj-klassikeren Internationale og omskrevet den, så den passer bedre til en mere hjemligt orienteret dansk venstrefløj.

PS: Har du brug for hjælp til at lytte til podcasts på din telefon, så læs afsnittet "Hjælp" på information.dk/podcast.

Podcast

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her