Læsetid: 1 min.

Det geniale ved Twin Peaks og mennesker, der kan inspirere den handlingslammede venstrefløj

Femte afsnit af Radio Information er klar til dine ører.
Femte afsnit af Radio Information er klar til dine ører.

Mia Mottelson

Redaktionen
5. maj 2017

»Vi ses igen om 25 år,« sagde Laura Palmer i 1991. Anmeldere Ralf Christensen og Christian Monggaard nørder seriens legendariske musik, intriger og replikker anledning af, at Twin Peaks vender tilbage, og Palmer – næsten – holdt sit løfte.

Store forandringer starter ofte som konkrete projekter i hverdagen. Derfor glemmer vi alt om politikerne og fortæller om alle de mennesker, som hver dag kæmper for at løse store problemer og tage deres verden tilbage. Journalist Jørgen Steen Nielsen er i studiet.

Og så lytter vi – i anledning af vores egen fødselsdag – til et interview med Information-stifter og modstandsmand Børge Outze fra 1975.

PS: Har du brug for hjælp til at lytte til podcasts på din telefon, så læs afsnittet "Hjælp" på information.dk/podcast.

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

 • Podcast: Hverdagskonflikterne er tilbage på Borgen – er det ikke som det skal være?

  26. februar 2021
  I denne udgave af Radio Information analyserer Lars Trier Mogensen ugens politiske armlægninger om genåbningen. Louise Drivsholm ser på ændringerne i befolkningens coronavaner. Rune Lykkeberg anbefaler podcast. Og Jørgen Steen Nielsen ser nærmere på Klimarådets dom over regeringens klimapolitik
 • Podcast: Er der liv på Mars? Er der poesi i Glostrup?

  20. februar 2021
  I denne udgave af Radio Information taler vi om den aktuelle litterære fejde om Glostrup med litteraturredaktør Peter Nielsen. Vi taler om Macrons sekulariseringslov med korrespondent Christian Bennike og om opturs-Mars-missionen med Rune Lykkeberg
 • Podcast: Biomassens bagside, Trumps rigsretsag og Parterapi

  12. februar 2021
  I denne udgave af Radio Information vil klimajournalist Martin Bahn lede os ned af en af klimakampens blindgyder: afbrændingen af træ. Lone Nikolajsen vil tale om det fremragende reality-tv ’Parterapi – elsker du mig stadig?’, og Rune Lykkeberg vil tage os igennem den rigsretssag mod Donald Trump, der bliver afgjort på mandag
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her