Læsetid: 1 min.

Det geniale ved Twin Peaks og mennesker, der kan inspirere den handlingslammede venstrefløj

Femte afsnit af Radio Information er klar til dine ører.
Femte afsnit af Radio Information er klar til dine ører.

Mia Mottelson

5. maj 2017

»Vi ses igen om 25 år,« sagde Laura Palmer i 1991. Anmeldere Ralf Christensen og Christian Monggaard nørder seriens legendariske musik, intriger og replikker anledning af, at Twin Peaks vender tilbage, og Palmer – næsten – holdt sit løfte.

Store forandringer starter ofte som konkrete projekter i hverdagen. Derfor glemmer vi alt om politikerne og fortæller om alle de mennesker, som hver dag kæmper for at løse store problemer og tage deres verden tilbage. Journalist Jørgen Steen Nielsen er i studiet.

Og så lytter vi – i anledning af vores egen fødselsdag – til et interview med Information-stifter og modstandsmand Børge Outze fra 1975.

PS: Har du brug for hjælp til at lytte til podcasts på din telefon, så læs afsnittet "Hjælp" på information.dk/podcast.

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

 • Danske Bank-skandalen og Karl Marx i én og samme podcast

  22. september 2018
  Rune Lykkeberg har optur over, at der i det mindste sker lidt efter Danske Banks hvidvaskskandale. Men også kun lidt. Ugens Radio Information kommer også forbi DR og en ny dokumentar om den transkontinental kærlighed mellem Thailand og Thy
 • Økonomi, identitetspolitik og vrede over Trump. Med andre ord: Adam Smith, Francis Fukuyama og Michael Moore

  14. september 2018
  Vi giver dig magten over økonomien tilbage. Det gør vi sammen med Jørgen Steen Nielsen og Adam Smith. Og så taler vi med Rune Lykkeberg om identitetspolitik med afsæt i Francis Fukuyamas nye bog. Med over telefonen er også Christian Monggaard, der fortæller om Michael Moores nye film
 • Klimaredaktionen er i studiet

  8. september 2018
  Lørdag går tusindvis af mennesker på gaden verden over for at vise, at det grønne omstillingstempo, som politikerne og virksomhederne har lagt for dagen, ikke er nok. Og i Radio Information spørger vi vores klimaredaktion: Kan vi nå at leve op til målene fra Parisaftalen?
Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu