Læsetid: 1 min.

Det geniale ved Twin Peaks og mennesker, der kan inspirere den handlingslammede venstrefløj

Femte afsnit af Radio Information er klar til dine ører.
Femte afsnit af Radio Information er klar til dine ører.

Mia Mottelson

Redaktionen
5. maj 2017

»Vi ses igen om 25 år,« sagde Laura Palmer i 1991. Anmeldere Ralf Christensen og Christian Monggaard nørder seriens legendariske musik, intriger og replikker anledning af, at Twin Peaks vender tilbage, og Palmer – næsten – holdt sit løfte.

Store forandringer starter ofte som konkrete projekter i hverdagen. Derfor glemmer vi alt om politikerne og fortæller om alle de mennesker, som hver dag kæmper for at løse store problemer og tage deres verden tilbage. Journalist Jørgen Steen Nielsen er i studiet.

Og så lytter vi – i anledning af vores egen fødselsdag – til et interview med Information-stifter og modstandsmand Børge Outze fra 1975.

PS: Har du brug for hjælp til at lytte til podcasts på din telefon, så læs afsnittet "Hjælp" på information.dk/podcast.

Podcast

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her