I denne uge skal vi snakke om… Tis. Det er nemlig Roskilde Festival-tid og hvad er derfor mere passende end et blik på urinens kulturhistorie. Derfor har vi kulturgangens anekdotekonge Rasmus Bo Sørensen i studiet. I forestiller jer ikke, hvad tis gennem tiden er blevet brugt til.
I det lidt mere seriøse hjørne vil der være en linje åben til Mette Rodgers, Informations korrespondent i London, der vil give en status på de netop påbegyndte forhandlinger om Brexit.
Litteraturredaktør Peter Nielsen kommer i studiet, fordi han har læst en brandgod biografi om maleren Per Kirkeby.
Og så er det i denne uges podcast, at du vil finde ud af, hvilket amerikansk band – jeg tillader mig at kategorisere det under ’amerikansk tissemandsrock’ – der får chefredaktør Rune Lykkeberg helt op at ringe.
Vi slipper heller ikke sidste uges overvågningsserie, når vi også kommer rundt om Brian Mikkelsen, der udtaler, at dansk salg af overvågningsteknologi til Saudi-Arabien, er helt efter bogen. Og så er det lige om lidt 25-året for sejren ved fodbold-EM i 1992. Journalist Mathias Menckes lillesøster blev født på dagen, hendes initialer er EM.
Vi høres ved.

Radio Information
Radio Information giver dig det bedste overblik over ugens vigtigste historier. Vært Anna von Sperling får besøg af avisens skribenter, og Rune Lykkeberg serverer ugens optur.
Lyt og abonnér
Seneste podcasts
Podcast: Kvindekanon, vindmøller og et stresset folkestyre
2. juni 2023I denne uges Radio Information taler vi om den nye litteraturkanon – kun med kvinder. Om en nye klimaaftale. Og om vores folkestyre. Det skal tage en dyb indånding og en slapper.Podcast: Et forsvar, der ikke kan forsvare, og en fri abort, der ikke er så fri igen
26. maj 2023Denne uges Radio Information handler om abortgrænsen, om det bugnende økonomiske råderum, og om hvilket forsvar vi har, og hvilket forsvar vi har brug forPodcast: Cannes, Asbest og bye-bye til den værdibaserede udenrigspolitik
19. maj 2023I denne uges Radio Information skal vi høre fra to polske håndværkere, der blev udsat for asbest på en dansk byggeplads, men aldrig fik det at vide. Og så er Monggaard i Cannes og Lykkeberg tilbage i tiden til dengang, Fogh lagde den danske linje i verden