Podcast
Læsetid: 1 min.

Podcast: Er fredens tid forbi?

Moderne Ideer er den nye podcast fra Information, der leverer svar på vor tids største udfordringer. Første gæst er krigsforsker Mikkel Vedby Rasmussen
Moderne Ideer er den nye podcast fra Information, der leverer svar på vor tids største udfordringer. Første gæst er krigsforsker Mikkel Vedby Rasmussen

Jesse Jacob

Redaktionen
19. juli 2017

Er freden forbi – og har der overhovedet nogensinde været rigtig fred, eller er det bare noget, vi har gået og bildt os selv ind her i Europa siden 2. Verdenskrig?

Krigsforsker og professor i statskundskab Mikkel Vedby Rasmussen mener, at vi må vågne op af den tornerosesøvn som forestillingen om en mulig, evig fred er og besinde os på en mere realistisk forestilling om krig. Kun sådan kan vi forberede os på fremtidens konflikter. Det gælder om at være bange på den rigtige måde.

Velkommen til Moderne Ideer. Podcasten som ikke KUN vil gøre dig klogere, men også levere gode svar på nogle af vor tids største udfordringer fra de mennesker, som ved allermest om dem.

Du kan finde podcasten i iTunes, i din foretrukne podcast-afspiller eller høre den her på siden. 

PS: Har du brug for hjælp til at lytte til podcasts på din telefon, så læs afsnittet "Hjælp" på information.dk/podcast.

 

Podcast

Moderne Ideer

Moderne Ideer fra Information leverer svar på vor tids største udfordringer fra de mennesker, der ved allermest om dem.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Det er godt at være eksplicit og se tingene i øjnene som MVR, men jeg synes han virker lidt her, men mere andre steder - som opildnende til konfrontation med russerne. Det er nok fordi han mener Rusland/Putin er den aggressive. Jeg opfatter derimod NATO og USA sådan - i Østeuropa, Polen, Ukraine tidligere Joguslavien - i MENA og Centralasien siden 9/11.

John Andersen, erling jensen og Randi Christiansen anbefalede denne kommentar