Læsetid: 3 min.

De kunne da godt lige have sagt, at Naomi Klein ikke var pensum på Polit

Jeg har væltet mig rundt i uddannelsessystemet. Altså, jeg mener væl-tet. Men tror egentlig, at jeg var endt der, hvor jeg er endt i mit arbejdsliv, uanset hvilket studie jeg havde færdiggjort
Anna von Sperling ved studiestart.

Anna von Sperling ved studiestart.

Privatfoto

8. september 2017

Jeg besluttede mig for at springe fra mit første studie, da jeg efter en halv times venten var blevet nummer to i køen uden for Bogladen i Studiestræde. Mine knap og nap seks timer som studerende lakkede mod enden.

Jeg kan huske at kigge på de andre nyslåede studerende omkring mig og spekulere over, om de, som jeg, overvejede at flygte. Om også de var ofre for falsk markedsføring. Om de egentlig godt vidste, at politstudiet havde uendelig lidt at gøre med 'politik' som forstået af en 20-årig, der bare gerne ville have redskaber til at lammetæve onkel Peter i diskussionerne til næste familiefest.

Om de havde opdaget, at vi rent faktisk stod der i køen med sommerens fregner intakte for at rekvirere de sidste tre års finanslove. Og at alle andre økonomiske forestillinger end den kasseholder-Keynesianske var henvist til et fag, der hed ’historisk økonomi’, der lå og rodede nede på fjerde semester. Det havde jeg fundet ud af samme morgen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Ejvind Larsen
Ejvind Larsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu