Læsetid: 1 min.

Podcast: Bernie Sanders’ guide til revolutionen, bitcoin og regeringens talmanipulation

Hør det nyeste afsnit af Radio Information her
Hør det nyeste afsnit af Radio Information her

iBureauet/Mia Mottelson

1. september 2017

Chefredaktør Rune Lykkeberg har læst Bernie Sanders’ nye bog Bernie Sanders Guide to Political Revolution - A Guide for the Next Generation.

Få også historien om Bitcoin, internettets helt egen valuta, der startede som et radikalt frigørelsesprojekt, blev den nye silkevejs fortrukne narkopenge og nu er endt som spekulationsobjekt - ikke blot for storspekulanterne men også for helt almindelige danskere. Mathias Sindberg fortæller historien. Også om en legetøjshelikopter, der crashede.

Og så skal du da ikke snydes for skattereformen. Selv om den måske snyder dig. Indlandsredaktør Anton Geist er vores gæst og fortæller om regeringens talmanipulation – ej, lad os da bare kalde det fusk.

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu