Podcast
Læsetid: 1 min.

Godhavnsdrengenes kamp, #metoo, embedsværket under politisk pres og seriemordere i ’Mindhunter’

Sebastian Gjerding udreder den kritik, to samfundsforskere retter mod Bo Smith-rapporten. Rune Lykkeberg sætter Hollywoods nye puritanisme i perspektiv. Monggaard om David Finchers nye seriemorderserie, og Ulrik Dahlin om Godhavnsdrengenes kamp for en undskyldning
Sebastian Gjerding udreder den kritik, to samfundsforskere retter mod Bo Smith-rapporten. Rune Lykkeberg sætter Hollywoods nye puritanisme i perspektiv. Monggaard om David Finchers nye seriemorderserie, og Ulrik Dahlin om Godhavnsdrengenes kamp for en undskyldning

iBureauet

Redaktionen
20. oktober 2017

Så er vi her igen. Og denne uge er det med Ulrik Dahlin (ham blærer jeg mig altid med), der fortæller om Godhavnsdrengenes retslige kamp.

Med Rune Lykkeberg om den dag Hollywood opdagede, at det ikke længere er okay at bruge sin magt til at få sex. Og hele resten af verden tog tråden op på de sociale medier i hashtagget #metoo.

Med Sebastian Gjerding, der fortæller om hård kritik af Bo Smith-rapporten – I husker, den der afviste at embedsværket ligger under for hårdt politisk pres. Men hvad er egentlig embedsmændenes rolle i demokratiet? Hvis du trænger til en genopfriskning af de største skandaler, har Sebastian skrevet en dygtig indføring i kritikken og i de forudgående sager.

Og sååå: Christian Monggaard. Vi har nemlig valgt alligevel ikke at sælge ham. Og det var jo godt, for så kunne vi sætte ham til at se den nye David Fincher-serie på Netflix om dengang USA begyndte at begribe fænomenet seriemordere.

P.s. Og husk så at finde en halv time engang i weekenden til at læse Moderne Tider og den fremragende historie om den franske pige Océane fra den parisiske forstad Égly, der som den første slog sig selv ihjel på de sociale medier.

Eller følg serien og få hver del af essayet i din indbakke.

Podcast

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

We have over 270,000 members on our site who are looking or cusual s e x encounters ONLY.
It is extremely likely that you will see a profile of some one you know.
->>>>> http://linkto.eu/PL1BV <<<<<-