Deutschstunde
Læsetid: 1 min.

Podcast: Mozart, Beethoven og Bach – vi åbner en verden af tysk musik

I dette fjerde afsnit af Deutschstunde er Rune Lykkeberg i studiet med Valdemar Lønsted, som åbner en verden af tysk musik og introducerer de største komponister. Det handler om Strauss, Schubert, Mozart, Beethoven og Bach
I dette fjerde afsnit af Deutschstunde er Rune Lykkeberg i studiet med Valdemar Lønsted, som åbner en verden af tysk musik og introducerer de største komponister. Det handler om Strauss, Schubert, Mozart, Beethoven og Bach

iBureauet/Rasmus Fly Filbert

Redaktionen
12. oktober 2017

Kære lytter,

Vi nået til de tyske komponister. Og også her har vores nabo mod syd med sin kolossale kulturhistorie tilvejebragt nogle af de allerstørste. Navne som Beethoven, Bach og Mozart er i vores alles horisont, men de færreste af os har fuldt overblik over dem.

I denne fjerde episode af Informations Deutschstunde har vi den mangeårige P2-medarbejder og forfatter til flere værker om klassisk musik Valdemar Lønsted i studiet til at forklare, hvad klassisk tysk musik er, og til at introducere de største inden for genren.

Informations kulturelle dannelsesprojekt giver dig Strauss, Schubert, Mozart, Beethoven og Bach i denne udgave af Deutschstunde.

God lytning,

Rune Lykkeberg.

Podcast

Deutschstunde

Deutschstunde dykker ned i den tyske højkultur og gør dig klogere på de største tyske komponister, filosoffer, digtere, billedkunstnere, filminstruktører og romanforfattere.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Søren Kristensen

Tyskerne har Bach. Men vi har Seebach.

Jørgen M. Mollerup

Kan det ikke høres på en internetradio, så man får en ordentlig lydkvalitet?